0

Мастурбатор попка Fleshjack Boys: Boomer Banks Sonic Boom

  • Є в наявності
  • Виробник: Fleshlight (США)
  • Модель: F12304
  • Перегляди товару: 210
  • 2889грн.

Доставка по всій Україні, є самовивіз Ужгород, Харків, Київ


Ми в соц.мережах

Неймовірно гарячий татуйований красунчик з розробленим анусом Бумер Бенкс чекає на тебе! Пропонуємо придбати мастурбатор FLESHJACK BOYS: Boomer Banks Sonic Boom, в точності повторюючий анус порнозірки Бумера Бенкса і створений з запатентованого реалістичного матеріалу SuperSkin. Незвичайний рельєф зі спіралевидними виступами і декількома вузькими місцями допоможе отримати твої найкращі оргазми.



Мастурбатори Fleshlight, створені з інтимних зліпків порнозірок - це унікальна можливість спробувати практично у реальності секс зі своїм кумиром. Якщо спекотні відео з шикарним Бумером Бенксі не залишають тебе байдужим, то такий мастурбатор підвищить задоволення від перегляду роликів за його участю до максимуму. Приємний на дотик і разюче рельєфний всередині: дуже багата текстура зі спіралями, кульками і реберцями, а також вузькими зонами, точно сподобається тобі і твоєму дружку!



Іграшку можна зробити ще більш реалістичною, злегка підігрів у теплій воді. Лубрикант на водній основі зробить процес максимально яскравим, а правильний догляд дозволить зберегти властивості мастурбатора максимально довго. Промивайте іграшку після кожного разу і використовуйте спеціальну пудру, щоб матеріал не злипався.

Характеристики
Матеріал Real Feel Super Skin®
Країна виробництва Іспанія

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре